HTML

maya.blog

"Épelméjű turistákra nem lehet világfürdőhelyeket bazírozni!"

Gekkó - újra él!

Utolsó kommentek

  • graymonkey: Ezek egyre kurvajobban néznek ki. Köszi (2010.01.18. 09:25) Autós IPhone töltő 2.
  • cooldavee: Szóval akkor Lizi nem az az "eltesszük a kaját mélyhűtőbe és aztán kiolvasztjuk mikróban" típus. :... (2009.12.26. 01:33) Lizi, az új családtag
  • cooldavee: @_Cactus_: Pussydetektorom van már. Beépített. :-) (2009.12.26. 01:27) Elektro projektek
  • Utolsó 20

Feedek

Gekkó

2008.01.16. 22:23 ayaM

Hát ez az év is elkezdődött. Remélem nem lesz annyira hisztis mint 2007 volt. Főleg a vége az nagyon durvára sikeredett, stressz hegyek meg minden. Még a blogolást is hanyagoltam. Így aztán el lehet képzelni mennyire örültem, hogy végre jönnek az ünnepek és foglalkozhatom a családommal, magammal, meg úgy egyáltalán pihenhetek végre. A blogolás valahogy az utolsó a sorban, ez van.

No de nem mindenki töltötte az ünnepeket láblógatással: Encsé csinált egy fantasztikus geek játékot, mely számomra kitöltötte a múlt hét estéit (na ki az első, na ki?). Mondtam is Encsének, hogy most egy darabig legyen szíves ne találjon ki új feladatokat, mert tuti válás lesz a vége.

Most meg nézem a tévét, gyorsjelentés: a mai Ház doki elég ütős volt, Klaudia egyre szarabbul néz ki, a Bagi-Nacsáék meg üdítően hülyék tudnak lenni és ez jó.

1 komment

Címkék: isc

A bejegyzés trackback címe:

https://mayablog.blog.hu/api/trackback/id/tr6300205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Cactus_ · http://gergo.erdi.hu/ 2008.01.16. 23:28:41

De Haz doki ma foleg a neurologia tudomanyat utotte :) Mondjuk nem allitom, h bufe lennek neurobol, meg drazse koromban sem voltam az, de ez h beadunk (ize mit is? eloszor L-dopat mondtak, utana meg ekit...) szoval beadunk vmit es akkor az helyettesiti a reticularis aktivalo rendszert egy hypoxias agykarosodottban... szoval ahogy a parasztbacsi mondta a Star Warsrol kijovet: 'na, mindent azert en sem hiszek el...'

A Gekko meg telleg jo, en is irok majd rola bejegyzest eccer, de Encse igazan csessze meg hogy nem tudott me'g egy hetet varni az uj feladatokkal, hogy en is rajuk tudjak tenyleg nezni :)
süti beállítások módosítása