HTML

maya.blog

"Épelméjű turistákra nem lehet világfürdőhelyeket bazírozni!"

Gekkó - újra él!

Utolsó kommentek

  • graymonkey: Ezek egyre kurvajobban néznek ki. Köszi (2010.01.18. 09:25) Autós IPhone töltő 2.
  • cooldavee: Szóval akkor Lizi nem az az "eltesszük a kaját mélyhűtőbe és aztán kiolvasztjuk mikróban" típus. :... (2009.12.26. 01:33) Lizi, az új családtag
  • cooldavee: @_Cactus_: Pussydetektorom van már. Beépített. :-) (2009.12.26. 01:27) Elektro projektek
  • Utolsó 20

Feedek

Új generáció

2009.06.19. 22:38 ayaM

Ma este kislányom a következővel lepett meg: kitalálta, hogyan lehet fényképezni az iPod-dal. Már egy ideje rájár, meg játszik vele persze, nagyon ügyes, de ez azért váratlanul ért.

Nyilván nem igazi fényképezésre kell gondolni, hiszen kamera nincs benne, de a képernyő aktuális tartalmát el lehet menteni képként a fotók közé.

Ebben csak az a durva, hogy én erről a feature-ről nem is tudtam. A lányom meg csak így rájött, 7 évesen, magától. Próbálgatta, és rájött. Le vagyok nyűgözve.

Egyszer majd eljön az idő, amikor ő mutatja meg nekem, hogy hogyan kell használni a legújabb műszaki csodakütyüt. Látom magam előtt, ahogy majd lelkesen magyaráz én meg csak hallgatom, bólogatok, próbálok úgy tenni, mintha érteném, és közben egyszerűen csak rettentően büszke leszek rá, mint most is - és már egy árva szót sem fogok érteni az egészből.

So it goes...

 

Szólj hozzá!

Címkék: család az élet

A bejegyzés trackback címe:

https://mayablog.blog.hu/api/trackback/id/tr801196238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása