HTML

maya.blog

"Épelméjű turistákra nem lehet világfürdőhelyeket bazírozni!"

Gekkó - újra él!

Utolsó kommentek

  • graymonkey: Ezek egyre kurvajobban néznek ki. Köszi (2010.01.18. 09:25) Autós IPhone töltő 2.
  • cooldavee: Szóval akkor Lizi nem az az "eltesszük a kaját mélyhűtőbe és aztán kiolvasztjuk mikróban" típus. :... (2009.12.26. 01:33) Lizi, az új családtag
  • cooldavee: @_Cactus_: Pussydetektorom van már. Beépített. :-) (2009.12.26. 01:27) Elektro projektek
  • Utolsó 20

Feedek

Tavasz

2009.04.16. 21:30 ayaM

Encsé bebukta ma azt a Rejtős kérdést, de erről eszembe jutott a Tizennégy karátos autóból származó gondolat, amelybe meggyőződésem szerint a világ bölcsességének nagy részét sikerült belesűríteni:

 

Épelméjű turistákra nem lehet világfürdőhelyeket bazírozni!


(Hányszor jutott ez eszembe a hajókázások alkalmával!) Annyira tetszik, hogy mostantól ez lesz a blogom mottója. A régi meglehetősen felfuvalkodott volt amúgy is.

 


 

"Segítség, rajta vagyok az interneten!" - hívott fel nemrég apukám. Kiderült, hogy beírta a gugliba a nevét és mindenféle gyanús találatot kapott. Merthogy némelyikre ha rákattint akkor néhány releváns infó mellett mindenféle hiányos öltözetű lányok is kelletik magukat. Tisztáztuk, hogy ezek akkor is ott lennének, ha bármi mást írna be, és ennek semmi köze hozzá. Ettől azt hiszem végül is megnyugodott.



 

"Kedvenc" ebédelős kajáldánkban gyanús tavaszi mozgolódásra figyeltünk fel az utóbbi időben. Hirtelen a szokásosnál is nyájasabban fogadtak, kaptunk törzsvásárlói kártyát, meg kedvezményt, és még extra kedvezményt. Ezzel párhuzamosan érezhetően csökkent az odalátogatók száma. Először csak a tavaszra meg a húsvétra fogtuk, de a dolog nem hagyott nyugodni. Aztán ma kiderült a turpisság: nyílt egy másik (állítólag olcsóbb) kajálda a környéken!

 

 

El ne felejtsem, ha lesz egy kis időm ki kell pucolnom a jéggyárunkat a hűtőnkben. Akkor aztán hivatalosan is megnyílhat ismét a fröccsszezon. Na nem mintha ez akadályozna a fröccsivásban, de langyosan azért mégsem az igazi.

Szólj hozzá!

Címkék: az élet isc

A bejegyzés trackback címe:

https://mayablog.blog.hu/api/trackback/id/tr851069580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása