HTML

maya.blog

"Épelméjű turistákra nem lehet világfürdőhelyeket bazírozni!"

Gekkó - újra él!

Utolsó kommentek

  • graymonkey: Ezek egyre kurvajobban néznek ki. Köszi (2010.01.18. 09:25) Autós IPhone töltő 2.
  • cooldavee: Szóval akkor Lizi nem az az "eltesszük a kaját mélyhűtőbe és aztán kiolvasztjuk mikróban" típus. :... (2009.12.26. 01:33) Lizi, az új családtag
  • cooldavee: @_Cactus_: Pussydetektorom van már. Beépített. :-) (2009.12.26. 01:27) Elektro projektek
  • Utolsó 20

Feedek

Gesztenyesütés

2007.10.22. 11:55 ayaM

Tegnap délelőtt sikerült rábeszélnem a családot, hogy menjünk ki egy kicsit a levegőre, jobbat tesz az a takonykórjuknak, mint a takarítás. Ki is szaladtunk egy órácskára a Naplás-tóhoz. Ez egy kellemes kis horgásztó, a XVI-XVII kerület határán, egyébként mesterséges víztározóként funkcionál a Szilas-patakon. Az idők folyamán egész figyelemreméltó mocsári-lápi növény- és állatvilág fejlődött ki, lehet itt látni pl. mocsári teknőst, különböző orchideafajokat, több, mint 150 féle madarat és mindenfajta horgászembert.

Kellemesen sétálva kb. fél óra alatt körbe értünk a tó körül, és közben volt alkalmunk megfigyelni a horgászokat (jobb híján, mocsári teknőst ugyanis sajnos nem találtunk). Érdekes egy szubkultúra ez. Én sosem értettem, hogy mi a jó a horgászatban, de tudom, hogy ez az én hibám. Tulajdonképpen teljesen értelmetlen dolognak tartom. Viszont a horgászok - érthető módon - láthatóan nagyon komolyan veszik. Láttunk olyat is aki komplett utánfutónyi felszereléssel érkezett. A legviccesebbek mégis a mobil stégesek voltak. Teleszkópos lábak, lábtartó rács, bőrülőke, keleti kényelem, csak a halak harapjanak. Vagy tulajdonképpen mindegy is. Már csak a hátmasszírozó, meg a beépített jakuzzi hiányzik.

Persze a takarítást nem úsztam meg. A nap fénypontja mégis az volt mikor feleségem gesztenyesütés címszóval füsttel árasztotta el a lakást. Biztos vagyok benne, hogy ez nem a normális velejárója a gesztenyesütésnek. Szerencsére sötét volt már, senkinek nem tűnt föl a dolog, különben magyarázkodhattunk volna a tűzoltóknak.

Szólj hozzá!

Címkék: család

A bejegyzés trackback címe:

https://mayablog.blog.hu/api/trackback/id/tr6203614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása