HTML

maya.blog

"Épelméjű turistákra nem lehet világfürdőhelyeket bazírozni!"

Gekkó - újra él!

Utolsó kommentek

  • graymonkey: Ezek egyre kurvajobban néznek ki. Köszi (2010.01.18. 09:25) Autós IPhone töltő 2.
  • cooldavee: Szóval akkor Lizi nem az az "eltesszük a kaját mélyhűtőbe és aztán kiolvasztjuk mikróban" típus. :... (2009.12.26. 01:33) Lizi, az új családtag
  • cooldavee: @_Cactus_: Pussydetektorom van már. Beépített. :-) (2009.12.26. 01:27) Elektro projektek
  • Utolsó 20

Feedek

Hosszú hétvége

2007.11.07. 20:19 ayaM

Az orfűi Pécsi-tó kicsit lerobbant amióta nem láttuk:

Mondjuk nem strandolni mentünk oda hanem kirándulni és arra tökéletesen megfelel ebben az állapotában is.

Fürdéssel inkább a sikondai wellness szálloda uszodájában és a szigetvári gyógyfürdőben próbálkoztunk. Sikondán nagyon szimpatikus volt, hogy mindent a bejáratnál váltott karkötő segítségével lehetett igénybe venni, beleértve a büfét is. A dolog úgy működik, hogy az ember lerak valamennyi letétet belépéskor, és utána annak erejéig (vagy talán kicsit azon is túl) fogyaszthat. Kilépéskor meg elszámolunk. Tök jó, mert nem kell készpénzt hurcolni magával az embernek, nem gond, hogy most akkor hova tegye, stb. Lelkesedésemet csak kismértékben lombozta le, hogy a büfét végülis nem találtuk meg. Nem mintha olyan hatalmas lett volna a hely, nem. Csak valahogy eldugták, nem tudom. Egyébként nem nagy szám a hely, két medence az egész, nem is túl meleg, nincs kültéri medence, de legalább nem voltak sokan se.

Szigetvár meg most nyílt meg talán nincs két hete se, új komplexum épült a régi fürdő helyén. Na itt a hőfok rendben volt, kültéri medence is van, de sajnos alapvető tervezési hibákat vétettek, pl. az öltözőket egy 18 fokos levegőjű folyosón lehet megközelíteni, wellness, érted. Meg egy kb. másfél méter széles folyosón mennek egymással szemben az utcai ruhások meg az egy szál divatos semmiben didergők. És tömegnyomor. A wellness-szigetnek csúfolt 4 személyes jakuzziról már nem is beszélek, külön élmény, hogy a büféből pont az ember arcába fújják a füstöt. Wellness magyar módra.


(És akkor Maya felfedezte, hogy lehet itt sorkizárni is, hurrá.)

Szólj hozzá!

Címkék: család

A bejegyzés trackback címe:

https://mayablog.blog.hu/api/trackback/id/tr8221724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása