HTML

maya.blog

"Épelméjű turistákra nem lehet világfürdőhelyeket bazírozni!"

Gekkó - újra él!

Utolsó kommentek

  • graymonkey: Ezek egyre kurvajobban néznek ki. Köszi (2010.01.18. 09:25) Autós IPhone töltő 2.
  • cooldavee: Szóval akkor Lizi nem az az "eltesszük a kaját mélyhűtőbe és aztán kiolvasztjuk mikróban" típus. :... (2009.12.26. 01:33) Lizi, az új családtag
  • cooldavee: @_Cactus_: Pussydetektorom van már. Beépített. :-) (2009.12.26. 01:27) Elektro projektek
  • Utolsó 20

Feedek

Hétvége hétvége

2008.06.14. 21:41 ayaM


Először is boldog szülinapot kislányomnak innen is!

Persze megint kibulizta, hogy még tegnap este megkaphassa az ajándékait, de nem baj így legalább nem interferált a nagyitól, déditől kapott ajándékokkal. A legjobban tőlünk a gyerekparfümnek örült - 6 éves gyereknek parfüm, hát ezt nem gondoltam volna mondjuk pár évvel ezelőtt, na mindegy. Azóta is vad cukorkaillata van. Kibírható.

Túléltük a nagy családi köszöntős ebédet is, határozottan jót tett a hangulatnak, hogy a szokásosnál valamivel kevesebb idegeskedés és gürizés előzte meg. Mondjuk tegnap sajnos mégis leharaptam a fejét a lányoknak, de ezért is inkább csak a héten felgyűlt kimerültség volt a bűnös.

Miután elmentek a vendégek végre normálisan kipróbáltuk a sárkányt. Még a múlt hétvégén vettünk a Decathlonban, csak azóta a normális szél + ráérünk kombó nem jött össze. Egy kétzsinóros ún. stunt kiteról van szó. Királyság, illetve mondhatnám sárkányság! Egész hamar ráéreztem a irányítására, így hosszú percekig szórakoztathattam az ad hoc összegyűlt közönséget (1 nagymama kisfiúval, illetve egy random szomszéd vizslával). Edinának is jól ment már a vége felé, sőt Zsünek is sikerült egy föl-balra-jobbra-föl-le-föld figurát előadnia (a tőle szokásos kicsit föl-bukfenc balra-föld figura helyett).

Legközelebb megpróbálkozom néhány trükkel is, fél axel, vagy hasonló. Addig kiművelem magam, hogy hogy csinálják ezt a nagyok. Már most is sikerült néhány advanced trükknek tűnő mozdulat (sárkány fejreáll, pörög, meg ilyenek), de valahogy van egy olyan érzésem, hogy normális esetben nem szükségképpen lezuhanás jön ezután.

2 komment

Címkék: család

A bejegyzés trackback címe:

https://mayablog.blog.hu/api/trackback/id/tr92520627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cooldavee 2008.06.15. 01:21:51

Boldog szülinapot Zsünek innen is! :-)

Egyébként én nem is tudtam, hogy a sárkányröptetésben ilyen advanced dolgokat is lehet csinálni. :-o Azt hittem, hogy csak felküldöd, aztán fent van, és ennyi. :-)

ayaM 2008.06.15. 09:41:06

Zsü köszöni a köszöntést!

A sárkányokhoz annyi, hogy a két zsinór (az egy helyett) a lényeg, ettől lesz irányítható, és innen kezdve nagyságrendekkel nagyobb fun...
süti beállítások módosítása